Vasalástechnikai
eszközök

1997. januárjában alakult meg a Zomtex Könnyűipari Gépgyártó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a 42 éves könnyűipari gépgyártási szakmai múlttal rendelkező Zombori Árpád tulajdonos vezetésével.

A Kft. kis- és nagyüzemi vasalástechnológiákhoz vasalóasztalokat, gőzfejlesztőket, kötőipari gőzölős asztalokat, ragasztó- és vasalópréseket, kézi vasalókat, alkatrészeket és kellékanyagokat gyártó, forgalmazó és szervízelő cég.

Termékeink megtalálhatók a magyar nagy- és kis konfekcióipari cégeknél, egyéni vállalkozóknál és a legmodernebb tisztítószalonokban. A hazai ellátáson kívül hét országba exportáljuk vasalástechnikai berendezéseinket, ahol képviseletekkel és szervizzel is rendelkezünk.

Berendezéseink egyszerű felépítésűek, megbízható működésűek, mérsékelt árúak. Kategóriájukban jó műszaki paraméterekkel rendelkeznek, az Európai Unióban előírt színvonalnak és szabványnak megfelelő CE minősítéssel.

Az általánosan használt vasalástechnikai berendezéseken kívül speciális gépeket is előállítunk. A legegyszerűbb vasalógépektől a legkorszerűbb CAD/CAM számítógépes szabászati rendszerig minden megtalálható a kínálatunkban, ami a konfekció-, tisztító- és kötöttáru készítő ipar számára szükséges lehet.